11.5.14

Proba suplimentara de admitere la scoala profesionala 2015



Procedura de admitere in scolile care au oferta educationala pentru invatamantul profesional cu durata de 3 ani au obligatia de a elabora si anunta public.

Procedura de admitere va cuprinde informatii privind: conditia de a trece prin etapa prealabila de preselectie (acolo unde este cazul) cazurile in care se sustine proba suplimentara de admitere si calculul mediei de admitere, modalitatile de departajare a candidatilor cu medii de admitere egale disciplina din planul de invatamant pentru clasa a VIII-a la care se sustine proba suplimentara de admitere programa de examen pentru disciplina la care se sustine proba suplimentara de admitere modul de organizare si desfasurare a probei suplimentare de admitere modele de subiecte si bareme de evaluare si notare pentru proba suplimentara de admitere durata probei suplimentare de admitere modul de organizare si desfasurare a contestatiilor.
Procedura de admitere este afisata la sediul scolii care are oferta educationala pentru invatamant profesional cu durata de 3 ani.
Proba suplimentara de admitere se desfasoara doar in cazul in care numarul de candidati este mai mare decat numarul locurilor oferite de unitatea de invatamant.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu