18.2.14

Program CFR special de Paşte, la trenurile de călători


Aşa cum s-a întâmplat şi anii trecuţi, CFR Călători încearcă să adapteze capacităţile de transport pentru un numărt mare de pasageri pe unele rute, în perioada Sărbătorilor de Paşte. 

O parte dintre garnituri vor avea vagoane suplimentare iar trenurile InterRegio vor avea mai multe vagoane cuşetă şi de dormit. Vor fi trenuri care vor circula suplimentar. 

CFR Călători informează că trenurile vor fi suplimentate cu peste 8.000 de locuri faţă de zilele obişnuite pe rutele cele mai circulate. 
Cele mai solicitate destinaţii sunt Braşov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanţa, Iaşi, Satu Mare, Timişoara.
“Pentru a evita situaţiile neplăcute cauzate de afluenţa mare de călători generată de călătoriile gratuite ale studenţilor, recomandăm tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipaţie: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism) şi prin telefon la 021 9522. Recomandăm studenţilor să acceseze agenţia de voiaj CFR din campusul universitar Regie Bucureşti şi casele de bilete dedicate lor şi marcate vizibil în spaţiile din holurile marilor gări”, anunţă CFR Călători.
A doua zi de Paşte, 17 aprilie, toate agenţiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepţia agenţiilor Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti şi Iulius Mall din Iaşi.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu