28.5.13

Ce este asigurarea pentru protectia ipotecii


Pentru cei interesati, asigurarea pentru protectia ipotecii este o polita incheiata la cererea creditorulu, cum ar fii banca, in cazurile in care debitorul (asiguratul, in acest caz) doreste sa achizitioneze un teren sau o locuinta.

Prima de asigurare va fi incasata de catre banca in cazul de cesului asiguratului, pentru a-si putea recupera sumele restante neplatite de catre asigurat sau debitor.
Documente necesare :
Contractantul Politei de Asigurare trebuie sa aiba C.I. in original si o copie xerox. De asemenea pentru stabilirea riscului medical pe care societatea de asigurare si-l asuma sunt necesare (dupa caz) documente si adeverinte medicale care certifica starea de sanatate cu care intra in programul de protectie.
Asiguratul trebuie sa aiba, dupa caz : C.I. orginal si copie (adulti) si Certificatul de Natere original si copie pentru copii si de asemenea documente medicale care sa ateste starea de sanatate. De asemenea trebuie cunoscute datele Medicului de Familie: Nume, Prenume, adresa Cabinetului Medical si Nr de Telefon.
Pentru mostenitori trebuie stiute datele de identificare CNP si gradul de rudenie cu asiguratul.

Prima de asigurare care se plateste anticipat.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu