28.5.13

Ce este asigurarea de viata pe termen nelimitat


Pentru cei interesati, asigurarea de viata pe termen nelimitat este o polita care acopera riscul de deces al posesorului pana la o varsta foarte inaintata, de exemplu peste 90 de ani. Conditia in cazul acestei polite este ca primele de asigurare (sumele platite asiguratorului) sa fie platite pana in momentul pensionarii.

In cazul decesului, prima de care va beneficia persoana trecuta in contractul de asigurare este mult mai mare ca in cazul politei de asigurare de viata pe termen redus. In plus, daca asiguratul implinetse varsta stipulata in polita, va primi suma asigurata actualizata (se ia in calcul rata inflatiei).
Documente necesare :
Contractantul Politei de Asigurare trebuie sa aiba C.I. in original si o copie xerox. De asemenea pentru stabilirea riscului medical pe care societatea de asigurare si-l asuma sunt necesare (dupa caz) documente si adeverinte medicale care certifica starea de sanatate cu care intra in programul de protectie.
Asiguratul trebuie sa aiba, dupa caz : C.I. orginal si copie (adulti) si Certificatul de Natere original si copie pentru copii si de asemenea documente medicale care sa ateste starea de sanatate. De asemenea trebuie cunoscute datele Medicului de Familie: Nume, Prenume, adresa Cabinetului Medical si Nr de Telefon.
Pentru mostenitori trebuie stiute datele de identificare CNP si gradul de rudenie cu asiguratul.

Prima de asigurare care se plateste anticipat.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu