28.5.13

Ce este asigurarea de viata pe termen limitat


Pentru cei interesati, asigurarea de viata pe termen limitat este cea mai simpla forma de asiguare de viata si cekl ami des flosita de catre clienti. Polita de asiguare este incheiata pe timp limitat si acopera doar riscul de deces. Prima de asiguare va fi incasata de beneficiarii trecuti in contract.

In cazul in care decesul survine dupa incheierea perioadei contractuale de asigurare, compania asiguratoare nu va plati beneficiarului suma asigurata. Din acest motiv prima de asigurare nu este foarte mare. Contractul poate sa prevada si o clauza care sa il protejeze pe beneficiar impotriva inlflatiei.
Documente necesare :
Contractantul Politei de Asigurare trebuie sa aiba C.I. in original si o copie xerox. De asemenea pentru stabilirea riscului medical pe care societatea de asigurare si-l asuma sunt necesare (dupa caz) documente si adeverinte medicale care certifica starea de sanatate cu care intra in programul de protectie.
Asiguratul trebuie sa aiba, dupa caz : C.I. orginal si copie (adulti) si Certificatul de Natere original si copie pentru copii si de asemenea documente medicale care sa ateste starea de sanatate. De asemenea trebuie cunoscute datele Medicului de Familie: Nume, Prenume, adresa Cabinetului Medical si Nr de Telefon.
Pentru mostenitori trebuie stiute datele de identificare CNP si gradul de rudenie cu asiguratul.

Prima de asigurare care se plateste anticipat.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu