21.7.12

Averea lui Michael Jackson motiv de scandal




Membri nemulţumiţi din familia Jackson, adică cinci dintre fraţii cântăreţului Michael Jackson au contestat legitimitatea testamentului pe care-l avea acesta. Ei au susţint că avocaţii acestuia i-au falsificat semnătura din document.

Aceşti membri nemulţumiţi din familia Jackson au preluat astfel o serie de afirmaţii vehiculate în trecut, potrivit cărora Michael Jackson nu dorea ca John Branca şi John McClain să fie implicaţi în fondul care îi administra averea. Cei cinci fraţi Jackson au spus, totodată, că Branca şi McClain au minţit de mai multe ori, cu scopul de a o determina pe mama lor, Katherine Jackson, să le mărească procentele cuvenite din averea megastarului,
Cei cinci fraţi contestatari sunt 
Janet, Tito, Randy, Jermaine şi Rebbie Jackson susţin că fratele lor Michael Jackson se afla la New York şi nu la Los Angeles, în ziua în care se presupune că ar fi semnat testamentul. 
Starul american a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, din cauza unei intoxicaţii cu propofol, pe care îl folosea la domiciliu ca somnifer, administrat de medicului Conrad Murray.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu