1.5.11

România te iubesc: şapte tineri au fost prinşi cu droguri la Mamaia


România te iubesc: şapte tineri au fost prinşi cu droguri la Mamaia


 
Şapte tineri sunt cercetaţi de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa după ce asupra lor au fost găsite diverse cantităţi de droguri în staţiunea Mamaia.
În noaptea de sâmbătă spre duminică poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au organizat o acţiune privind combaterea traficului şi consumului de droguri în staţiunile Mamaia, Costineşti şi Vama Veche, la care au participat efective ale Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, ale Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa şi Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa.
În zona de nord a staţiunii Mamaia au fost depistaţi doi tineri, ambii din Bucureşti şi în vârstă de 21 de ani, care aveau asupra lor două grame de canabis. Apoi, tot în staţiunea Mamaia, au fost prinşi alţi cinci tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, din Argeş, Bucureşti şi Brăila, care aveau asupra lor trei grame de canabis. Cele şapte persoane sunt cercetate în libertate pentru deţinere de droguri de risc pentru consumul propriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu